• Megújítva
Mini Hordozható Projektor iPhone, Salange 1080P Támogatott Kis Szabadtéri Mozi Projektor házimozi, HD Telefon Projektorok Led Kompatibilis HDMI, USB, Videó, Projektor Gyerekeknek Ajándék (Fehér)

Mini Hordozható Projektor iPhone, Salange 1080P Támogatott Kis Szabadtéri Mozi Projektor házimozi, HD Telefon Projektorok Led Kompatibilis

HUF 8367.30

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . ☀【A legjobb Ajándék A Család, különösen a Gyerekek】Mini projektor kell a termék, a házi-mozi, a gyermekek rajzfilmeket nézni, videók, vagy játszani.ez vetítés maximális 120 cm Nagy Képernyőn (Ajánlott 20-80 cm vetítési méret 3-13feet vetítési távolság)).Tartja távol a gyermekeket a mobiltelefonok, illetve ipad ,védi a gyermekek szemében. ☀【1080 P Támogatott】Hordozható projektor támogatás 1920x1080 P, nagy felbontású Videó, amely megadja, hogy a család egy csodálatos kilátás érzés.Mint egy Video Led Projektor, élettartama projektor lámpa 50 000 óra, ami azt jelenti, hogy élvezze a házimozi 30 Éve ezzel TV-video projektor. ☀【Hatalom Által Power Bank】 : A projektor nem rendelkezik saját akkumulátor, szükséges, csatlakoztassa a háztartási energia vagy 12 V/1,5 A power bank.Nagy utazás, túrázás, kempingezés, ahol nincs áram, vagy a TV-ben.Szintén népszerű a gyerekek. ☀【Hordozható Funkció】Ez a mini projektor haza projektorokat 6.7*4.3*2.4 centiméter 1.1 kg tömeg, a projektor mindenhol élvezze a kényelmet, ez a telefon projektor kellemes élmény. ☀【Multi-Kapcsolat】J15 C Haza Projektor felszerelt, több portot is beleértve, HDMI, USB, Audio, C Típusú, illetve AV felület.Könnyű Kapcsolódik tűz botot , Béta, PC, Laptop, Macbook, USB merevlemez, DVD, PS4...J15 C Telefon projektor is támogatja csatlakoztassa a telefon HDMI Adapter (nem HDMI adapter mellékelve), Mint egy i Phone Projektor.i Pad/i Phone : egy villám, hogy a HDMI-kábel szükséges. (a csomag nem tartalmazza).Laptop/PS4/PS3 : HDMI-kábel szükséges . (a csomag nem tartalmazza).Android Telefon : Extra Dongle / Miracast van szükség . ( A csomag nem tartalmazza).i Pad/i Phone : egy villám, hogy a HDMI-kábel szükséges. (a csomag nem tartalmazza) Laptop/PS4/PS3 : HDMI-kábel szükséges . (a csomag nem tartalmazza) Android Telefon : Extra Dongle / Miracast van szükség . ( A csomag nem tartalmazza).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában