• Megújítva
CGBE Vászon Táska Nők Aranyos Cipzár Táska a Belső Zsebében Újrafelhasználható Bevásárlás Táskák Iskola, Iroda, Piknik, vagy az Utazási ( Citrom Táska)

CGBE Vászon Táska Nők Aranyos Cipzár Táska a Belső Zsebében Újrafelhasználható Bevásárlás Táskák Iskola, Iroda, Piknik, vagy az Utazási

HUF 1078.65

Vászon.Cipzár bezárása.Mosógépben Mosható. ❤2021 Frissítés Vászon Táska : A vászon tote bags a cipzár szőtt által kiváló minőségű vászon, szövet felület tiszta, nincs szennyeződés.A citrom minta által tervezett a tervező, az azt jelenti, romantikus érzések, alig várom, hogy egy romantikus találkozás. ❤X-Nagy kapacitás : Aranyos tote bags nagyon nagy, ami legfeljebb 50+ kiló élelmiszert, illetve helyettesíti 2-3 hagyományos táskák is.Hosszú kezeli a többször használatos összehajtható bevásárló táskák lehetővé teszi a kezében, vagy folytassa a váll, a könnyebb cipelni, tökéletes újrafelhasználható bevásárló táska vásárlás, bevásárolni, utazni, tárolás, mind gyakorlati, mindennapos használatra. ❤Tartós : Ez a tote bags puha vászon, nagyon könnyű, tartós, mindennapi használatra.Jó minőségű anyaga újrahasznosítható táskák tartani tonna élelmiszert, mint a konzerv, víz, Tej, egyéb töm.Nem Kitépi a bevásárló táskák újrafelhasználható, valamint az újrahasznosítható bevásárló táskák, amelyek rengeteg támogatást.A újrafelhasználható bevásárlás táskák várj hát ellen, a súlya, nehéz bevásárló utak. ❤Környezetbarát : Ahelyett, műanyag táska, használva újrafelhasználható táska vásárlás megszünteti a légszennyezés, valamint a környezet Környezetbarát. ❤Mosható gép : Hogy mosható kell minden ruhával táskák is.Ezek a ruhával bevásárló táskák Gépben Mosható.Dobd a ruhát, bevásárló táskák, egyenesen a mosógépbe, majd mentse el időt.Ez a vászon táska könnyű, kényelmes, könnyen hordozható.A vászon táska tökéletes, különleges ajándék, s azok körül.A újrafelhasználható táska sokoldalú, nem csak kényelmes mindennapi használatra, de az is lehet tartani semmit, használja bármilyen alkalomra.A zsákok nőtt alul nagy bevásárló vászon táska a legjobb választás lesz. 1. Méret : 12.2" x 8.1" x 12.6". 2. Kezelni csepp : 8". 3. Stílus : válltáska/táska/kors táska/újrafelhasználható táskák is. 4. Belső felépítése : 1 fő rekesz, 1 kis zseb.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában