• Megújítva
YAMIA zsebnaptár 2021 Tervező Napi & Havi Naptár, Bőr Keménytáblás Könyv, 365 napos Napló, Három-Dimenziós Nyomtatott Fedezze,A5 Keménytáblás Könyv(Fekete Személyes Napi Szervező (Színe : Fehér)

YAMIA zsebnaptár 2021 Tervező Napi & Havi Naptár, Bőr Keménytáblás Könyv, 365 napos Napló, Három-Dimenziós Nyomtatott Fedezze,A5 Keménytáblás

HUF 5798.25

A tökéletes út a siker kulcsa, hogy nagyon böngésszen : ez segít felépíteni egy életet látás, határozza meg, majd törd le a rövid távú, mind a hosszú távú célok az élet különböző területein, valamint beépíteni ezeket a célokat be a havi, heti, napi menetrend.Segít felépíteni a legtöbb sikeres, eredményes évben. [A gyönyörű Tervező] Tartós, puha mesterséges bőr bőr környezetbarát, puha.Az egyszerű, nagylelkű design a tolltartó, a tervező ideális választás a szervező élet. [Szervezet] A 365 napos tervező számára, 2021, mérete : 8.4 cm x 5.7 cm, 12 hónap oldal / hónap / hét, ami kényelmes a tervezés egész évben. [A cél elérésére] január 2021-December 2021, vegye havi, heti, napi jegyzetek, rendezheti, illetve elsőbbséget kell írni!A 2021 tervező segíthet megoldani a halogatás maradni felelősségre!Képzeld el, milyen lenne az életed, ha érte el a célokat, az ég A határ!. [Kiváló anyag] A napirend tervező rendelkezik 208 archiválási minőségű oldalak készült vastag papír, ami azt jelenti, hogy képes ellenállni a kárt, a fény, a levegő, így biztosítva a tartós teljesítmény egyik évről a másikra.Mert az általunk használt természetes anyagok, magas minőségű papír környezetbarát, valamint védi a szemet a fáradtság.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában