• Megújítva
Kötött, Rugalmas szalag Lapos Szakaszon Gumiszalag Mini Olló Puha Uralkodó DIY Varrás Projekt Derék Zenekar Készítés,Varró-Eszköz Beállítása Háztartási Kiegészítők(mint show)

Kötött, Rugalmas szalag Lapos Szakaszon Gumiszalag Mini Olló Puha Uralkodó DIY Varrás Projekt Derék Zenekar Készítés,Varró-Eszköz Beállítása

HUF 1483.65

【Anyag】 : Ez a varrás banda Latex Gumi Anyag, puha uralkodó PVC-ből készült,+üvegszálas drót,olló készült magas széntartalmú rozsdamentes acél,tartós, praktikus, erős rugalmasságát, valamint a rugalmasság, jó választás a varrás, illetve a kötés. 【Jó Rugalmasságú】 : Tisztességes szakaszon, könnyű visszaállítani az eredeti hossz deformáció nélkül, nem lazítsa meg az idő múlásával sem. Jó szórakozást! * * A rugalmas zenekar tartós, ad egy kényelmes, lélegző érzés, de lehet rövidíteni, a hossza akarsz, kényelmes alkalmazni. 【Széles Felhasználási】 : Lehet használni a széleket, a Derék Zenekarok, Nadrág, Szoknya, Szülési viselni, hogy vagy változó méretű ruhát; Is nagy a DIY projekt készítése stb. 【Megfelelő Méretű】 : Frissített megvastagodott varrás gumiszalag, Mintegy 2,5 cm x 30m/0.98 x 11.81 inch, alkalmazandó, hogy a legtöbb varrás projektek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában