• Megújítva
profectlen, HDMI-Kompatibilis Vga HDMI 1080P-Kompatibilis Férfi Vga Női Videó Átalakító Adapter Kábel Pc Laptop HDTV Projektorok(Fekete)

profectlen, HDMI-Kompatibilis Vga HDMI 1080P-Kompatibilis Férfi Vga Női Videó Átalakító Adapter Kábel Pc Laptop HDTV Projektorok(Fekete)

HUF 1701.00

1. Csatlakozik HDMI-kompatibilis kompatibilis eszköz monitor vagy kivetítő VGA port könnyen, egy VGA-kábel szükséges. 2. Támogatja az állásfoglalásokat 1920x1080 (1080p Full high definition), beleértve a 720p-s 1600x1200 a HDTV monitor vagy projektor. 3. Beépített aktív IC chip javítja a kompatibilitást, Alacsonyabb energiafogyasztás, hő-csökkent, meghosszabbítja az életet a termék. 4. Ez a termék készült, magas minőségű anyagok, gyönyörű kivitelezés, nagyon jó minőség, hosszú élettartam. 5. Ez a termék kis méret, könnyű súly, nagyon kényelmes szállítására.Szolgáltatás : 1. Csatlakozik HDMI-kompatibilis kompatibilis eszköz monitor vagy kivetítő VGA port könnyen, egy VGA-kábel szükséges.2. Támogatja az állásfoglalásokat 1920x1080 (1080p Full high definition), beleértve a 720p-s 1600x1200 a HDTV monitor vagy projektor.3. Beépített aktív IC chip javítja a kompatibilitást, Alacsonyabb energiafogyasztás, hő-csökkent, meghosszabbítja az életet a termék.4. Ez a termék készült, magas minőségű anyagok, gyönyörű kivitelezés, nagyon jó minőség, hosszú élettartam.5. Ez a termék kis méret, könnyű súly, nagyon kényelmes szállítására.Leírás : kompatibilis PC, laptop, Ultrabook, Chromebook, Roku streaming media player, smart TV box készülékhez.Tulajdonságok : Alkalmazható berendezés : set top box Wire anyag : copper Type : HDMI-kompatibilis VGAInterface típus : HDMI-kompatibilis, VGAColor : fekete-fehér(opcionális)a Csomag Tartalmazza : 1 db* Adapter Cable Notes : Mivel a különbség a különböző jelenít meg, a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt.Garantáljuk, hogy a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.Mivel kézi mérések, különböző mérési módszerek, kérem, engedje meg, egy eltérése 1-3 cm.Köszönöm!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában