• Megújítva
Laminálógép A4-es Két-Roll Rendszer Gyors Előmelegítés a Home Office (Fehér) Kis Lamináló Gép

Laminálógép A4-es Két-Roll Rendszer Gyors Előmelegítés a Home Office (Fehér) Kis Lamináló Gép

HUF 3289.95

☆TARTANI ÉRTÉKES EMLÉKEZIK Laminálógép támogatja a több méretben, valamint segít megőrizni színes emlékek.Ha régi, a memória foltos, a dokumentumok, fényképek, műanyag bevonatú mindig tiszta, friss. ☆találkozó különböző szüksége van, mint lamináló menü, flash kártya, bizonyítvány, fotó, könyvjelző, alkotás, valamint több, a haza, tantermi, illetve irodai felhasználásra. ☆Felszerelt, hideg-meleg lamináló rendszer, laminálógép megfelel a különböző igényeket.Forró rendszer : Hőmérséklet által generált termosztatikus technológia melegíti a laminált tasak nélkül buborékok, ráncok vagy curling élek.Hideg rendszer : Alkalmas azokat a tételeket, amelyek érzékenyek a magas hőmérsékletre, illetve lenne sérült a hő. ☆laminálógép támogatja a laminálás elemek A4/letter méretű, A5/fotó mérete, illetve az üzleti kártya mérete. ☆Pénz-visszafizetési Garancia, Ha elégedetlen vagy bármilyen okból, csak küldjön egy e-mailt elmagyarázza az oka az elégedetlenség kap jóvoltából, valamint egy azonnali visszatérítés 24 órán belül.Ez ilyen egyszerű.Laminálógép paraméterek : Ragasztó vastagság : 0.5 Maximális műanyag csomagolás szélesség : 230 Glue szélesség : 230 Voltage : 220 Specification : A4 Precautions a lamináló machine1. Kérjük, ne laminált üres lamináló tasak, hogy elkerülje a készülék károsodását.2. Kérjük, illessze be a lezárt szélén a lamináló tok be a belépő először.3. Kérjük, sima tok nélkül ránc vagy curling, mielőtt laminálás, hogy elkerüljük a légbuborékokat pedig ránc.4. Kérem, helyezze a tasakot egy jól összehangolt középre helyzetben, anélkül, dönthető, hogy elkerüljék a lekvár.5. A teljes vastagsága tok, valamint a termékek laminált kevesebb, mint 0,5 mm elkerülni, hogy beragadt.Laminálógép Tipp : ①In érdekében, hogy egy szép műanyag szigetelő hatása, használata ajánlott 8-10 C (80-100mic) vastagságú műanyag tömítés film műanyag tömítés.②Laminator javasolt a műanyag-magukba fontos dokumentumok/képek az első használat során veszteség elkerülésére a helytelen műveletet, vagy más okokból az első használat során.

További részletek

Precautions for laminating machine :
1. Please do not laminate empty laminating pouch to avoid damage to the machine. :
2. Please insert the sealed edge of the laminating pouch into the inlet first. :
3. Please smooth the pouch without wrinkle or curling before lamination to avoid air bubbles and crease. :
4. Please place the pouch in a well-aligned and centered position without tilting to avoid jam. :
5. The total thickness of pouch and the items to be laminated should be less than 0.5mm to avoid getting stuck. :
Laminator Tips:
①In order to have a beautiful plastic sealing effect, it is recommended to use 8-10C (80-100mic) thickness plastic sealing film for plastic sealing. :
②Laminator is recommended to plastic-encapsulate unimportant documents/photos during the first use to avoid loss due to improper operation or other reasons during the first use. :

Hasonló termékek a kategóriában