• Megújítva
Twinkie Molly Smink Szervező 360 Fokos Forgatható, Állítható Kozmetikai Tároló vitrin, Nagy Kapacitás, Illik Ékszerek,Smink Kefék, Rúzsok, Ajándék Csomag(Gyönyörű Királynő Közepes)

Twinkie Molly Smink Szervező 360 Fokos Forgatható, Állítható Kozmetikai Tároló vitrin, Nagy Kapacitás, Illik Ékszerek,Smink Kefék, Rúzsok,

HUF 2563.65

【A LEGINKÁBB KÖLTSÉG-HATÉKONY SMINK SZERVEZŐ】A legjobb választás, hogy tökéletesen szervez, illetve tárolja a kozmetikumok.A smink szervező illik minden más típusú kozmetikumok, kiegészítők keresztül beállítása a tálca szerint a magasság, a termékek. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ kényelmes tiszta dismountable tervezés, mosható anyag, A smink birtokosa lesz ellenőrizze, hogy a nappaliban kerül Megrendezésre, valamint Csodálatos, de az is Könnyen megtalálja, amit keres!Ez Comestic Kijelző Tároló Esetekben kell tartani a hazai Tiszta, esztétikailag jó. 【ERŐSEBB MATERIRAL】használjuk jobb anyagok, hogy győződjön meg arról, hogy nem érzem, olcsó.Az erős anyag biztosítja, hogy több kozmetikai törés nélkül, ha használja.Ez testreszabható, állítható tálca design lehetővé teszi, hogy állítsa be a magasságot a tálcát, hogy illeszkedjen a kozmetikai; alkalmas minden más típusú kozmetikumok, valamint konténerek, miközben fel minimális helyet a pulton. 【NAGY SZÁLLÍTÓ KAPACITÁS】Állandó bázis forog simán, hangtalanul, valamint biztosítja, kozmetikai maradjon hely; vastag, tartós, tálcák elég erős ahhoz, hogy medve nehéz termékek(javítás gumi gyűrűk hogy biztosan jól rögzítve). 【TÖKÉLETES CSOMAG】Ne aggódj kap egy törött termék, amikor kinyitod a dobozt.Használjuk vastag dobozokat, majd több réteg hab, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a legjobb vásárlási élmény.Ez is egy ideális ajándékot, a tökéletes ajándék a családtagok, barátok, szeretteim, anyák Napja, Karácsony, Valentin Nap, szilveszter, születésnap, valamint bármely más ünnep.Tökéletes választás, meg kell szervezni tárolja a kozmetikai termékek.Jön egy fogalom, a neve Egy, amely alkalmas minden típusú formák kozmetikai elemek, valamint bőrápoló termékekben EGY szervező, hogy mentse meg a space, hogy a fésülködő asztal úgy néz ki, tiszta, rendezett.Úgy tervezték, hogy illeszkedjen minden formában, a szépség elemek, míg csak egy minimális helyet a pulton.Hogy maximalizálja az elemek számát meg lehet tenni, a csoport őket először mérete heights!.1. lépés. Kereszt adatbázis egy lapos tányért a másik lapos lemez.2. lépés. Helyezze a keresztező lapos tányér be az alaplap.Rögzítse az alsó ízületek, 4 gumi gyűrűk.3. lépés Helyezze a keresztező lapos tányért a felső tányért.Rögzítse a felső ízületek, 4 gumi gyűrűk.4. lépés. Helyezzen be 4 db háromszög lemezek be a keresztező lapos tányért a megfelelő magasság.Rögzítse minden háromszög lemezek ízületek, 2 gumi gyűrűk.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában