• Megújítva
ZHBO 5D DIY Gyémánt Festmény Virágok, keresztszemes Készlet Teljes Gyakorlat Hímzés Art Kép a Strassz Dekoráció Ajándék (Szín : 13, Méret : 80X100cm)

ZHBO 5D DIY Gyémánt Festmény Virágok, keresztszemes Készlet Teljes Gyakorlat Hímzés Art Kép a Strassz Dekoráció Ajándék (Szín : 13,

HUF 10665.00

■ Adjunk több móka, hogy az élet : DIY gyémánt festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, megtanulják, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, fokozza az önbizalom, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. ■ Nagyon könnyű befejezni : Magas világos, olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép. ■ Nagyon zseniális : 17 fenti szakaszok a kör gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémánt.Ragyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció. ■ Nagyon vivifying : Ha úgy gondolja, hogy a dekoráció a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying. ■ Könnyű dolgozni : Először is a hely a gyémántban, a tálca, akkor a "toll" helyezze be a térre ragasztó könnyedén, hagyjon egy kis ragasztó a tollat, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában