• Megújítva
Pinkiou Hordozható Viasz Melegebb, a szőrtelenítés,Arc Wax Kit Design, Érzékeny Bőr,Kemény Gyantázás, Kit a Nők, mind a Férfiak számára, a Bikini Teljes Test Arcát, Szemöldökét Lábak Hónalj-(Nem tartalmazza viaszbab)

Pinkiou Hordozható Viasz Melegebb, a szőrtelenítés,Arc Wax Kit Design, Érzékeny Bőr,Kemény Gyantázás, Kit a Nők, mind a Férfiak számára,

HUF 3103.65

❤Sokoldalú használat : Alkalmas minden típusú szőrtelenítés, illetve egyéb terápiás viaszok, ez az elektromos melegebb is lehet használni az összes formák, viaszok, mint a viasz, konzerv, laza viasz, valamint a tégla.(Megjegyzés : a termék nem tartalmazza a viasz bab). ❤Kényelmes méretű : Ez a professzionális gyantázás gép is biztosítja a kényelmes hordozhatóság a design, mint egy csésze, könnyen hordozható, alkalmas a szalonban, otthon, vagy utazás közben. ❤Könnyen tisztítható : Viasz gép tartalmaz egy kivehető fém viasz pot bélés használható laza viasz, közvetlen ömlött, s a könnyű tisztítást. ❤Szakmai Használni : Ez a prémium wax melegebb egy kör alakú fűtőelem, valamint egy állítható hőfokszabályzó gomb a gyors viasz összeomlást.Ellenőrzés is hívott vissza, hogy közepes fenntartani az ideális állagú viasz. ❤100% - OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA! - Arra törekszünk, hogy hozzon létre hatékony szőrtelenítés gyantázás kit szabott, hogy ügyfeleink igényeit.Az elégedettség azt jelenti, hogy mindent nekünk, mi áll mögötte, a wax kit egy 30 napos pénz visszafizetési garancia.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában