• Megújítva
NC babahordozó, Négy Évszak Multifunkcionális babahordozó a Hip Ülés, Alkalmas Újszülöttek, hogy Kisgyermekek, Maximális Súlya 44 Kg, Alkalmas Minden Évszakban.

NC babahordozó, Négy Évszak Multifunkcionális babahordozó a Hip Ülés, Alkalmas Újszülöttek, hogy Kisgyermekek, Maximális Súlya 44 Kg,

HUF 4318.65

1. A szülők számára maximális kényelmet, valamint csökkenti a hátfájást, egyszerűen engedje el a kezét.A stressz pontokkal egyenletesen elosztva a has, derék, váll, valamint a három pontot egyenletesen oszlik el, így könnyű, kényelmes vissza.Az ultra-wide (5.4 cm) állítható derék öv biztosítja az extra deréktámasz, hogy elkerüljék a hátfájás.Anyukák, apukák, nagyszülők jól érzik magukat rajta ez a baba hordozó. 2. Baba ergonomikus kialakítás : iránymutatásait Követve a Nemzetközi Intézet a Csípő Dysplasia, a babahordozó a hip ülés célja annak biztosítása, hogy a baba mindig a megfelelő "M"alakú ülő helyzetben, minden könyv pozíciók A középső térd támogatja a hip szinten, beleértve a nyújtózást. 3. A honeycomb háló kialakítása nagyon jó képesség, hogy jól szellőző, száraz nyáron, de nem fülledt, meleg, babák, gyerekek. 4. A hip ülés öv az öv a leginkább szükséged van-kettő az egyben funkció, levehető be egyetlen szék mód, illetve kombinált üzemmód, amely alkalmas a babák éves 3-36 hónap (legfeljebb 44 kg). 5. Ez a baba hordozó készült, magas minőségű anyagok, a bőr-barát, puha, kényelmes, célja, hogy a tökéletes kényelem.Termék kategória : derék stool Maximum terhelés : 20kg Applicable életkor : 3-36 months Color : rózsaszín, piros, világoskék, lila, sötétkék.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában