• Megújítva
LED Logó Autó Ajtó Lámpák Projektor 3D Szellem Árnyéka Jóvoltából Üdv Világítás Be/fi/ni/ti/ G/M/K/FX/EX/QX Sorozat Tartozékok(4 / Csomag)

LED Logó Autó Ajtó Lámpák Projektor 3D Szellem Árnyéka Jóvoltából Üdv Világítás Be/fi/ni/ti/ G/M/K/FX/EX/QX Sorozat Tartozékok(4 / Csomag)

HUF 2423.25

[Könnyű telepíteni] Nincs fúrás, nincs vezeték, nincs szétszerelése, nem kár, hogy az Autó.Könnyen telepíthető, csak tíz perc.Megjegyzés : ellenőrizze, hogy az autó eredeti ajtót fény először, amikor akarom, hogy ezek a logó lámpák cseréje világítás.(Lásd a kompatibilis modell, a részletek oldalon). [Super performance] Nagy Felbontású Fényes Vetítés.A nagy fényerejű LED chip,Nagyon fényes világítás kimenet,Nagyon alacsony fogyasztás,hosszú élettartam, nem halványuló ragyogó sugarakat. [Hideg vetítés], Amikor az ajtó nyitva van, az Eredeti autó logó világít rá a nyitott ajtó felület biztosítása a fény támogatás belépés, illetve a jármű. [Divatos, gyönyörű] Ez a vetítés ajtó lámpa megváltozott a hagyományos lámpák, fokozott a luxus az autó alapján az eredeti autó, hogy az autó dinamikus, divatos. [Elégedettségi Garancia] biztosítunk 100% - os elégedettségi garancia,30 napon gondtalan visszatérítés, ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, minden kérdést meg kell oldani, hogy 24 órán belül.Szín : N4-ben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában