• Megújítva
Harryshell [12 Kártya Slot] [Block Lopás Kártya Beolvasás],Levehető Mágnes Tárca burkolata Készpénzes Számlát Cipzáras Zseb Kors Akasztó Akasztó Kompatibilis Motorola Moto G Stylus 5G (Virágos Rózsa Arany)

Harryshell [12 Kártya Slot] [Block Lopás Kártya Beolvasás],Levehető Mágnes Tárca burkolata Készpénzes Számlát Cipzáras Zseb Kors Akasztó

HUF 2428.65

Kompatibilis Motorola Moto G Stylus 5 G 2021, Csak Nem illik MOTO G STYLUS 2020-IG (4 G Változat) ,Nem illik MOTO G STYLUS 2021 (4 G Változat), NEM más modell. [Block Lopás Kártya Beolvasás] : A 12-Kártya slot célja a blokkoló anyag védi a bankkártya / hitelkártya jogosulatlan szkennerek,tartsa a kártyát biztonságos. [Cipzár & Előre Pénzt Zsebre] : Nagy kapacitású neked, hogy nálam pénz bill pénz,érme,papír, nyugta,gombot,majd a kis dolgokat. [Levehető mágneses burkolata] : Könnyű eltávolítani a telefon a mobiltárca része használható. [Kors váll, nyak lánc & csuklópántot] : Tartsa a tárca a kezét, vagy tovább, mint egy pénztárca, táska.Harryshell márka esetben nem csak egy telefon esetében is egy multi-function pénztárca,hogy megfeleljen a napi használatra.Kompatibilis Motorola Moto G Stylus 5 G 2021, Csak Nem illik MOTO G STYLUS 2020-IG (4 G Változat) ,Nem illik MOTO G STYLUS 2021 (4 G Változat), NEM más modell Funkciók : 1. Mind a 12-kártya slot, a Blokk Lopás Kártya Beolvasás funkció, tartsa a kártyát biztonságos, védi a bankkártya / hitelkártya jogosulatlan szkennerek. [ Kell a kártyákat a kártya slot ] 2. Cipzáras zseb a készpénzes számlát, pénzérme, kulcs, vagy más kis dolgokat. [Megjegyzés : a Cipzár & elülső zsebbel nem a blokkoló lopás kártya beolvasás funkció.] 3. Külön első zseb, szép, meg hogy elég hely 8db pénzt, majd megjegyzi, nem kell hajtogatni. 4. Levehető mágneses burkolata, könnyű eltávolítani a telefon a mobiltárca része használható.Erős mágnesek, hogy tartsa a telefont a tárca stabil. 5. Állvány funkció, egy film vagy a videót a telefonon megtörtént könnyebb a tárca az esetben. 6. Kors zsinór, valamint csuklópántot, tartsa a tárca a kezét, vagy tovább, mint egy pénztárca, táska . 7. Elegáns, színes,luxus PU bőr elegent kialakítás, jól működik a lányokat, asszonyokat.Jó választás, mint egy ajándék.A csomag Tartalmazza : 1* az Esetben a Harryshell 1* Kors Lánc (118cm) 1* csuklópánt.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában