• Megújítva
Miimall Kompatibilis Samsung Galaxy Z Hajtás 3 Bőr tok Pénztárca Kártya Slot Cipzáras Zseb, Kitámasztó Mágneses Csattal Luxus Nők, Férfiak, Ütésálló Tárca Lökhárító Esetben a Galaxy Z Hajtás 3 5G 2021(Barna)

Miimall Kompatibilis Samsung Galaxy Z Hajtás 3 Bőr tok Pénztárca Kártya Slot Cipzáras Zseb, Kitámasztó Mágneses Csattal Luxus Nők, Férfiak,

HUF 3171.15

[Kompatibilitás] A Galaxy Z Hajtás 3 bőrtok csak alkalmas a Samsung Galaxy Z Hajtás 3 5 G 2021. (Megjegyzés : Nem alkalmas a Samsung Galaxy Z Hajtás 2/ Samsung Galaxy Fold 2019 stb. ). [Premium Luxus Anyag] A Samsung Galaxy Z Hajtás 3 bőr pénztárca az esetben fogad el, tartós javult a bőr, rugalmas belső keret rendben, a varrás, amely kényelmes érintés érzékenység, valamint anti-slip funkciók.A shell ragaszkodik a tárca stabilan, nem dobja le a fedelet. [Multifunkcionális Funkciók] Galaxy z hajtás 3 bőrtok jön a 2 kártya bővítőhely, 1 fotó kicsit, majd 1 félemelet belül, 1 cipzáras zseb kívül.Hatékonyan használni a mindennapi életben, valamint biztonságosan tárolni a kártyák, pénz, így a vásárlás, a kifizető kényelmesebb.Mi több, állvány funkció lehetővé teszi, hogy élvezze a vizuális hatások bármikor kézzel szabad.Ügy támogatása 180 fokos összecsukható szabadon. [Tökéletes Design] A z hajtás 3 pénztárca esetben könnyen oldja meg a hatása, hogy a külső erők felől a hátsó fedelet, majd az irányt a képernyőn.Multi-layer protection 360 fokos all-inclusive védelem.Emelt 0.5 mm, széle hatékonyan védő a képernyőt, a kamera lencséje.Mágneses csat hatékonyan megakadályozza a telefon csúszik ki.Pontos autó sort kiemeli a luxus, üzleti stílust. [Csomag & Miimall Szolgáltatás] A csomag tartalma : 1 x Bőr Pénztárca tok Samsung Galaxy Z Hajtás 3, 1 x Értékesítést követő Kártya.Ha bármilyen kérdése van az üggyel kapcsolatban, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.A megbízható ügyfélszolgálat lesz, azt válaszolta, hogy 24 órán belül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában