• Megújítva
Labuduo Kis Állat Függőágy, 23cm / 9.1 a Könnyű, Tiszta, Meleg Függőágy, Összecsukható, Hordozható, a Madár, a Cukor Vitorlázó(Nagy, Zöld)

Labuduo Kis Állat Függőágy, 23cm / 9.1 a Könnyű, Tiszta, Meleg Függőágy, Összecsukható, Hordozható, a Madár, a Cukor Vitorlázó(Nagy,

HUF 1618.65

Összecsukható, Hordozható : Ez a kényelmes, meleg függőágy lehet hajtani az egyszerű tároláshoz.Könnyen hordozható, mikor utazik.Meleg Fészek : A puha plüss függőágy tud adni a szép, vagy madár, meleg, kényelmes hely a pihenésre.Lógó Horog : Van horgok a tetején ez a függőágy az egyszerű lóg a madár ketrec, segít megtakarítani.Könnyen tisztítható : Egy jó hely kisállatok aludni, pihenni.Lehet használni, mint egy játék, játszani, hinta, vagy barlangokban élnek.Széles Alkalmazások : Meleg, függőágy alkalmas papagáj, hörcsög, cukor vitorlázó, arany hörcsög vagy más állatok.Szolgáltatás : 1. Meleg Fészek : A puha plüss függőágy tud adni a szép, vagy madár, meleg, kényelmes hely a pihenésre.2. Összecsukható, Hordozható : Ez a kényelmes, meleg függőágy lehet hajtani az egyszerű tároláshoz.Könnyen hordozható, mikor utazik.3. Lógó Horog : Van horgok a tetején ez a függőágy az egyszerű lóg a madár ketrec, segít megtakarítani.4. Könnyen tisztítható : Egy jó hely kisállatok aludni, pihenni.Lehet használni, mint egy játék, játszani, hinta, vagy barlangokban élnek.5. Széles Alkalmazások : Meleg, függőágy alkalmas papagáj, hörcsög, cukor vitorlázó, arany hörcsög vagy más állatok.Specifikáció : Elem Típus : Meleg Hammock Product Anyag : Plush Weight : Kb. 53g / 1.9 oz Product Méret : Kb. 23cm / 9.1 in Application : Alkalmas Papagáj, Hörcsög, Cukor Vitorlázó, Arany Hörcsög vagy Más Állatok Csomag Lista : 1 x Meleg Hammock4 x Horog.

További részletek

Item Type:
 Warm Hammock
Product Material:
Plush
Weight:
Approx. 53g / 1.9oz
Product Size:
Approx. 23cm / 9.1in
Application:
Suitable for Parrots, Hamsters, Sugar Gliders, Golden Hamster and Other Animals
Package List:
1 x Warm Hammock :
4 x Hook :

Hasonló termékek a kategóriában