• Megújítva
6db Csavar Páraelszívó Szett, Sérült Csavar Elszívó Készlet, Szóváltás Szabad Törött Bolt Extractor Készült, H. S. K 4341 A Keménység 63-65hrc.

6db Csavar Páraelszívó Szett, Sérült Csavar Elszívó Készlet, Szóváltás Szabad Törött Bolt Extractor Készült, H. S. K 4341 A Keménység

HUF 943.65

6-DARAB CSAVAR PÁRAELSZÍVÓ SZETT - A csavart páraelszívó szett(#0, #1, #2, #2, #3, #4) működik minden gyakorlat, illetve bármilyen méretű csavarral vagy csavar.Ez a sérült csavar extractor távolítsa el az összes közös méretű sérült, csíkos vagy törött csavarokat. 【Magas Minőségű】Ez a sérült csavar eltávolító eszköz készlet készült a Nagy Sebességű Acél H. S. K 4341, amelyek magas keménysége 63hrc, hanem tartós, könnyen, hogy távolítsa el a sérült csavarokat.Hogyan használjuk : Csak két egyszerű lépéseket, majd a munkát - Használjon megfelelő méretű csavar eltávolító, hogy fúrjon egy lyukat a vágás méretét, valamint könnyű kivonat a csavart vagy csavar segítségével extractor eszköz.MODERN ESZKÖZ : Tartsd meg ezt a toolbox, hogy a sérült csavarja ki, majd a projekt vissza a pályára.Általában úgy hívják, hogy könnyű, vagy "EZ a" rendkívül alkalmas a különböző gépek javítása. 【Minőségi Garancia】általunk végzett szigorú minőségi ellenőrzés irányítani az egyik a törött csavar adapter, mielőtt elhagyják a gyárat, a sérült csavar eltávolító készlet alátámasztva, a legmagasabb minőségi ígéret.Tudod milyen idegesítő lehet, hogy próbálja meg eltávolítani a sérült vagy beszorult csavar fejek, csavar, leesik, festék csavarokat, stb.Az elszívók célja, hogy megoldja ezt a gondot.Anyaguk erős anyagból.Ugyanakkor vannak olyan hordozható hogy tudod használni őket, bármilyen helyzetben.Alapanyag : HSS 4341 acél, titán bevonatú felület, Szín : ezüst szerszámtartó típusa : Hatszög szerszámtartó.Lépés leírás : 1 : Először is, meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy a csavarok használt kisebb, mint a csavarok vagy megpróbálja eltávolítani.Így, hogy van elég hely, hogy fúrjon lyukakat a megfelelő méret a kitermelés. 2 : lassan Indul, hogy fúrjon egy lyukat a csavar feje, vagy csavar a vágás méretét.Ez képezi majd egy kúp alakú lyuk, hogy a kitermelés fejét könnyű megérteni. 3 : Cserélje ki a fúrófej a extractor végén fordított a gyakorlat kicsit lassan indul, hogy a szál a lekvár.Továbbra is húzza, vagy fúrni, amíg a csavarok csavarok, vagy teljesen eltávolítják.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában