• Megújítva
Dip, Por, Lila, Vörös Csillogás (Ki-Vitamin, Kalcium) Szalon Minőségű Finom Por Dip Köröm Por DIY francia Manikűr Otthon, Szag-Mentes, Tartós, Nem Köröm Lámpa Szükséges (103)

Dip, Por, Lila, Vörös Csillogás (Ki-Vitamin, Kalcium) Szalon Minőségű Finom Por Dip Köröm Por DIY francia Manikűr Otthon, Szag-Mentes,

HUF 903.15

HOZZÁADOTT VITAMIN -, KALCIUM Prémium pigment por, I. B. N akril por dip hozzáadott vitamin -, kalcium-elem, továbbá védi a körmöket, majd inkább úgy néz ki, természetes, erős & tartós.(KATTINTSON A MÁRKA "I. B. N", TÖBB MINT 100 DIP, POR SZÍNEK közül VÁLASZTHAT.).ÚJ 2 AZ 1-ben AKRIL POR DIP Ez egy olyan kombináció, akril por dip, por, használhatja, hogy a műköröm, valamint dip, por körmök.GYORS SZÁRAZ-Ha dip, por körmök, nem kell dip aktivátor, akkor száraz önmagában, de annak érdekében, hogy a tökéletes eredmény gyorsan, azt javasoljuk, hogy használja dip aktivátor.Nagyon pigmentált por, nincs szag, nem mérgező, környezetbarát, tökéletes szakmai, mind személyes használatra.KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ Igényel kevesebb bejelentés, valamint a speciális eszközöket (nem kell köröm lámpa), a legjobb DIY termék nail art szeretők, jól működik UV gél köröm, műköröm, természetes köröm, stb. (ha azt remélem, hogy a körmök is száraz gyorsabb, azt javasoljuk, hogy használja aktivátor).Nettó tömeg : 1 Uncia / 28g.Néhány akril por dip színek kicsit más, mint az igazi szín, akkor lehet alkalmazni a köröm, hogy ellenőrizze.Általánosságban elmondható, hogy el kell alkalmazni dip, por, 2-3-szor, hogy várható szín.1. lépés használja körömreszelő, hogy formájú körmök, majd tisztítsa meg a primer/kötvény.2. lépés alkalmazni dip alapozás.3. lépés, dip szögeket a dip por.4. lépés távolítsa el a felesleges port ecsettel. (Kérjük, ismételje meg a 3, illetve 4 2-3 alkalommal).5. lépés alkalmazni dip aktivátor por, vagy nem használja.6. lépés használja körömreszelő, hogy puffer körmök simán.7. lépés alkalmazni dip, por top kabát.1. lépés használja körömreszelő, hogy formájú körmök, majd tisztítsa meg a primer/kötvény.2. lépés alkalmazni dip alapozás.3. lépés, mártsuk bele a folyékony akril.4. lépés, mártsuk bele az akril dip, por.5. lépés alkalmazni akril por dip be a szögeket. (Kérjük, ismételje meg a 3,4 5 több alkalommal, hogy a várható szögek).6. lépés használja körömreszelő, hogy puffer körmök simán.7. lépés alkalmazni top kabát.1. lépés. Használja a köröm fájl fájl top kabát.2. lépés. Öntsük megfelelő aceton folyadékot a gél köröm fólia.3. lépés Tekerd körbe-körbe a körme.4. lépés. Várjon körülbelül 10-15 percig.5. lépés. Vedd le a fóliát, majd távolítsa el a bőrfeltoló.Jellemzők : Egy Por a Két Funkció .. Ez 2 az 1-ben akril dip, por, használhatja, hogy a műköröm, valamint dip, por körmök egyszerre.Hozzáadott Vitamin -, Kalcium További védi a körmöket, majd inkább úgy néz ki, természetes, erős & tartós.Nem Kell Dip Aktivátor-Gyors száraz akril por dip, ha nem dip aktivátor is létrehozhat szép dip, por körmök.(ha azt remélem, hogy a körmök is száraz gyorsabb, azt javasoljuk, hogy használja aktivátor) Nagyon Pigmentált Por Szalon minőségű, nincs szag, nem mérgező, környezetbarát, tökéletes szakmai, mind személyes használatra.Könnyen Alkalmazható Igényel kevesebb bejelentés, valamint a speciális eszközöket (nem kell köröm lámpa), a legjobb DIY termék nail art szerelmeseinek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában