• Megújítva
Személyre szabott Öntött Fém Cím emléktábla - A Gondviselés Arch (Nagy Lehetőség, 22.5 széles) . Jelenítse meg a címet, meg az utca nevét. Custom house szám jele.

Személyre szabott Öntött Fém Cím emléktábla - A Gondviselés Arch (Nagy Lehetőség, 22.5 széles) . Jelenítse meg a címet, meg az utca

HUF 12123.00

A vásárlás után, a barátságos, U. S. alapú képviselői küld egy design layout jóváhagyásra.Felső sort képes megjeleníteni akár 5 szám.Alsó sor fér el a 14 karakter.Könnyen telepíthető, valamint a szerelési hardver tartalmazza.Készült tartós, bevont alumínium, minden éghajlat/időjárás, nem rozsdásodik.Intézkedések 22.5" x 12" x 1.25".Személyre szabott könnyű!Felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül a kívánt címet, majd a szín.A Barátságos, U. S. alapú képviselői küld egy design layout jóváhagyásra.Ad otthont, megfizethető átalakítása.Ezek a plakkok össze népszerű építészeti stílus, a nagy számok a maximális láthatóságot.Készült tartós alumínium egy minden időjárási porszórt kivitelben.Ez teljesen rozsda mentes.Ez az emléktábla könnyű rendelés, gyors átfutási ez a jellegzetes öntött alumínium személyre szabott házszámok emléktábla.Ez az emléktábla készült az USA-ban.Hajók után 2 héten belül a jóváhagyást.A cím a földre szállítjuk önnek (általában keresztül UPS) Válasszon a 10 különböző szuper tartós, minden időjárási por kabát color We e-mailben 24 órán belül, hogy a kívánt címet, majd a szín.A barátságos U. S. alapú képviselői küld egy design layout jóváhagyásra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában