• Megújítva
SDFGDFD Vízálló 1db Fiókban Cipős Dobozt, Megvastagodott Átlátszó Fiók Doboz Műanyag Dobozt, Összerakható Cipő Tároló Doboz Otthoni Használatra (Szín : L 22x13x34cm)

SDFGDFD Vízálló 1db Fiókban Cipős Dobozt, Megvastagodott Átlátszó Fiók Doboz Műanyag Dobozt, Összerakható Cipő Tároló Doboz Otthoni

HUF 10044.00

●Egyszerű, tiszta össze.A cipősszekrény biztosítja, hogy a cipő nem érinti a por, a kosz, a szag.Ajánlunk két különböző színek : fehér, fekete.Válaszd ki, hogy melyik tetszik, hogy az élet sokkal színesebb. ●Multifunctionality : nem csak tárolni cipő a cipő rack, hanem a boltban, ruhák, kiegészítők, játékok, stb.a cipősszekrény.Lehet eltávolítani egy réteg ruhát, úgy, hogy nem csak csizmában jár, magas sarkú, hanem a bőr táska vagy cipő. ●Kényelmes érzés : Ez a tároló doboz felszerelt, elegáns burkolat, amely egyszerű, egyszerű, de még mindig létrehoz egy vonzó, kellemes légkört, amely lehet ügyesen illeszkedik a többi bútor. ● Szervezni cipő megmenteni több hely.A padló csúszásmentes, cipő nem könnyű esik.Miközben felvette a cipőjét, ez is támogatja őket.Szép tároló cipő mentheti több hely. ● Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogja oldani a problémát.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában