• Megújítva
Légterelő Szárny Illik Tesla Model Y CPOWACE Hátsó Spoiler Ajak Kit az Autók Teljesítményét, Hátsó Csomagtartó Spoiler Ajak Farok Szárny Hátsó Kompatibilis a Tesla Model Y 2020 2021 Tartozékok (Matt Szénszálas Minta)

Légterelő Szárny Illik Tesla Model Y CPOWACE Hátsó Spoiler Ajak Kit az Autók Teljesítményét, Hátsó Csomagtartó Spoiler Ajak Farok Szárny

HUF 12865.50

【Tökéletes】A hátsó spoiler kompatibilis a Tesla Model Y 2020 2021 tökéletesen.A szakmai team használt 3 D szkenner, hogy összegyűjti az adatokat a kocsiból, S ezen az alapon szerint az eredeti modell különleges design. 【Kiváló Anyag】Ez a Spoiler, Szárny készült kiváló minőségű erős ABS műanyag Matt Szénszálas minta megerősített szerkezet.A teljes teljesítménye nagyon jó, ütközési ellenállás erős, tartós, szerves alkotó, nem könnyű megtörni. 【Egyedi Sima Design】A hátsó Szárny fogad el, sport stílus design, a felület Mat、 divatos, gyönyörű.Tökéletesen illeszkedik a test radián, összhangban aerodinamika, csökkenti a test szél ellenállás. 【Nagy Teljesítményű】Ez a hátsó szárny csökkentheti a hatását a szél a nagy sebességű járművek, fenntartani a jármű stabilitását, csökkenti a szél ellenállás, az üzemanyag, pedig fenntartani a biztonsági, valamint javul a vezetés minősége. 【Könnyen Telepíthető & Tiszta】A Spoiler Ajak van felszerelve, öntapadó szalag.Nem igényel fúrást, vagy bármilyen módosítást, valamint könnyen telepíthető, amelyet leválik a 3 M ragasztó a vissza, majd a szalagra a spoiler, hogy a borítón a csomagtartóban.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában