• Megújítva
FEIYIYANG Madár Ketrec Háztartási Nagyméretű Kalitka Fém Interaktív Papagáj Ketrec a Tenyésztési Mezőbe, Madár Kalitka, Használt Seregély Papagáj, Kanári Madár a Szerelem Fekete Szél Papagáj Madár Ketrecek (Szín : Egy)

FEIYIYANG Madár Ketrec Háztartási Nagyméretű Kalitka Fém Interaktív Papagáj Ketrec a Tenyésztési Mezőbe, Madár Kalitka, Használt Seregély

HUF 41135.85

1. Tervezés : A felső polcon van, interaktív, a madarak, a fiók típus lehet húzni, könnyen tisztítható, valamint a tenyésztési doboz lógott, illetve a görgős fiók design könnyen tisztítható. 2. Méretek : 47 cm×35cm x 47.5 cm×13,5 cm-es/18.5 a×13.7 a×18.7 a×5.3. 3. Anyaga : fém. 4. Tágas tér : nagyon alkalmas, nagy, közepes, kis madarak, mint például a kanári-szigetek, cockatiels, papagájokat, majd arany hullámos papagáj.Galambok, pintyek, valamint a fürj. 5. Multifunkciós : Ez a papagáj ketrec alkalmas a belföldi, mind a kereskedelmi használatra.A tágas tér, valamint egyszerű, de ötletes kialakítása, hogy ez egy ideális választás a kisállat-kereskedésekben, pet kórházak.Termék neve : madár cage Product anyag : metal Product szín : lásd a képet megjeleníteni!Figyelni, hogy a színek!Alkalmazható jelenet : alkalmas beltéri, mind kültéri use Quickly : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kézzel intézkedés a méret, lehet, hogy van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm you3. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.4. Mivel a különbség a között, hogy a fény, illetve a felvételi szög, vagy a fény a kijelző alatt, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, kérlek, értsd meg.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi lesz megoldani ezeket a problémákat a lehető leghamarabb.Ez a Fészek ad a papagájok, madarak, vagy egy meleg, kényelmes kunyhóban pihen.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában