• Megújítva
JACIEYU körömvágók Beállítva a Nők Ajándékok Rozsdamentes Acél Manikűr Készlet Profi Pedikűr Készlet 8db/set Juego de manicura y pedicura (Rózsaszín)

JACIEYU körömvágók Beállítva a Nők Ajándékok Rozsdamentes Acél Manikűr Készlet Profi Pedikűr Készlet 8db/set Juego de manicura y pedicura

HUF 1483.65

TÖBBFUNKCIÓS SZÖG BEÁLLÍTÁSA > A köröm szett tartalmaz, köröm köröm szemöldök eszközök, amelyek megfelelnek a kézápoló, arc, láb ügyelni kell, nagyon alkalmas a körmök, valamint a tömeget.VÉDELEM DESIGN > van egy védő fólia törlőkendővel a bőr csomag, külön a gondozási eszközök mindkét oldalon a középső, kerülje a súrlódás között az alkatrészeket, amikor használja, felhasználás előtt, Kérjük, ne feledje, hogy távolítsa el a kis kék film a körömvágók.A HEALTH AND BEAUTY > a legjobb, hogy használja a saját köröm érdekel, eszközök egyedül a köröm vágás eszközök, érdemes felkészülni a saját egészség, szépség, hogy külön ujját, majd toe eszközök. 8-DARAB körömvágók KÉSZLET > 1 görbe köröm clippers, 1 ferde száj köröm, 1 olecranon körömvágók, 1 hegyes szemöldök trimmer, az 1 szemöldök csipesz, 1 üveg csiszolt köröm, 1 akne gyűrű, 1 hosszú nyelű fül válassz a kanalat jön érdekel, eszközök, kéz, láb, arc. 100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT LL MINDIG CHOSSE, AMIT AKARSZ. - MI MINDIG OTT LESZ, hogy FIGYELJ, hogy A VISSZAJELZÉST. - VELED EGYÜTT MEG TUDJUK VÁLTOZTATNI A VILÁGOT, ANNÁL JOBB.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában