• Megújítva
kjhgkj Nagy Macska Alom, Különíteni Különös Szagot, Fiók Típusa Lapát Homok a Könnyű, Gyors Tisztítás, Levehető Dezodor, Hordozható Fogantyú német Macska Wc, Piros

kjhgkj Nagy Macska Alom, Különíteni Különös Szagot, Fiók Típusa Lapát Homok a Könnyű, Gyors Tisztítás, Levehető Dezodor, Hordozható

HUF 295.65

[Különíteni a szagokat] Ez a macska alom van egy lezárt design, ami könnyen elkülöníteni a szagokat. [Nagy tér, hogy a személyes adatok védelme] Ez a macska alom doboz nem csak a magánélet védelme a macska, hanem van egy nagy tér. [Kényelmes tevékenységek] Ez a macska alom doboz nagyon kényelmes belső tevékenység.A macska wc-re menni nyugodtan fordulj meg könnyen. [Könnyen tisztítható] Ez a macska alom doboz lapáttal a homokban egy fiókban, könnyebb tiszta teljesen zárt térben.Ugyanakkor, a levehető-medencében lehet tisztítani. [Lélegző, könnyű cipelni] Ez egy hordozható fogantyú, ami kényelmes, mert elveszik, de ez több, lélegző, majd egy sötét fülkében van ellátva, faszén táskában tartani a belső levegő friss.Specifications Cat alom doboz + macska alom shovel Material : PP+ABSProduct előírások : 63*35*8cm Door lyuk specifikáció : 20.5*19cmremind1. A képeket a készülék a kijelzőn.Olyan tényezők miatt, mint felvételi világítási hatások, valamint a különböző monitorok, kromatikus aberráció fordulhat elő.A részletekért, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket.2. Mivel a kézi mérés módszer, lehet, hogy a kis hibák a termék mérete, amely nem érinti a normál használatra.3. Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, nyugodtan hagyj üzenetet bármikor.A szakmai ügyfélszolgálati csapat megoldja a problémát, hogy 24 órán belül.boldog vásárolni.

További részletek

20.5*19cm :
remind :
1. The pictures of this product are for display. Due to factors such as shooting lighting effects and different monitors, chromatic aberration may occur. For details, please refer to the actual product. :
2. Due to the manual measurement method, there may be slight errors in the product size, which will not affect normal use. :
3. If you have any questions during the shopping process, you are welcome to leave us a message at any time. Our professional customer service team will solve the problem for you within 24 hours. happy shopping. :

Hasonló termékek a kategóriában