• Megújítva
Annymall Esetében LG Stylo 5 Esetben, Tri-Réteg, nagy teherbírású [Beépített képernyővédő fólia] Hibrid Magas Hatásának Ellenálló Robusztus Teljes Test Ütésálló Fedezni LG Stylo 5 (Sötét Zöld/Sárga)

Annymall Esetében LG Stylo 5 Esetben, Tri-Réteg, nagy teherbírású [Beépített képernyővédő fólia] Hibrid Magas Hatásának Ellenálló Robusztus

HUF 1348.65

Tökéletesen Illeszkedik LG Stylo 5. Beépített képernyővédő fólia & Kamera Védelem : beépített képernyővédő fólia tartani képernyőn a karcolás.Mind a 4 sarkot kamera lyukat tartalmaz felvetett széleit szilikon ajak, hogy a képernyő a karcolás vagy a talajt.MEGJEGYZÉS : kérjük, távolítsa el a kék matricát belülről az ügyet.Teljes körű hozzáférést a telefon port, funkciók, valamint az érzékenység.beleértve az összes gombot, a kamera, a fejhallgató-csatlakozó, hangszóró, mikrofon, majd töltés port.Egyszerű, elegáns, funkcionális,klasszikus színek, tartós védelem LG STYLO 5. Masszív,Dual layer védő tok poli-karbonát kemény külső héj, rugalmas TPU belső Mag védelme ellen hirtelen esik, esik,megvédi a készüléket a hatások dudorok anélkül, hogy károsítaná a készüléket.Épített erősen használja majd a szabadban.Minőségbiztosítás - Annymall szolgáltatás biztosítása, 30 napos ingyenes vissza, illetve 180 napos ingyenes csere, ha a terméken bármilyen minőségi probléma, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, az első alkalommal.1. kérdés : Hogyan kell telepíteni a telefon esetében?1. LÉPÉS.Kérem, nyissa ki a Szilícium Gomb, amely mellett a Hangerő gombot, hogy távolítsa el a külső szilícium réteg.2. LÉPÉS.Miután eltávolította a külső szilikon fedelet,majd nyissa meg a 2 kulcs gombok oldalán a műanyag lépésről lépésre, hogy tegye a telefont.3.LÉPÉS Végül,telepítse újra.Ellenőrizze az összes gomb csatos jól.Jellemzők -100% vadonatúj, jó minőségű, Tartós 3 réteg kialakítása, a Kemény Műanyag tok + Szilikon bőr borító össze, mint egy. -Könnyű telepítés : Nem szükséges eszközök telepítését. -Tökéletesen illeszkedik a LG STYLO 5 Okos Telefon. -Kényelmesen célja, hogy gyors hozzáférést biztosít minden érintés kezelőszervek, funkciók, valamint a kikötők. -Hozzáférést gombok, kezelőszervek, nem kell eltávolítani, ha a töltés, csatlakoztatása, beállítása a hangerő vagy a be - /kikapcsolás -Teljes hozzáférés a felhasználói felület, a kamera lencséje, fejhallgató-csatlakozó, hangszóró mikrofon -Secure snap-vissza ügyet, míg Könnyű eltávolítani Csomag tartalma : 1x Esetben Fedezi az LG STYLO 5 Forró tipp : Kérjük, megnéztem a telefon modell előtt vásárolt.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában