• Megújítva
Üveg Tisztító Kefe 2 az 1-ben - Hosszú Víz Üveg Tisztító Kefe - Konyhai Ecset, Víz, Üveg, Csésze, Boros Palack, Kombucha, Süllyed(Haditengerészet)

Üveg Tisztító Kefe 2 az 1-ben - Hosszú Víz Üveg Tisztító Kefe - Konyhai Ecset, Víz, Üveg, Csésze, Boros Palack, Kombucha, Süllyed(Haditengerészet)

HUF 943.65

✔Kiváló MINŐSÉGŰ ANYAG : üveg Vizet, ecsettel készült felső szintű élelmiszer-minőségű nylon szál anyag, anélkül, hogy bármilyen különös szagot, hogy győződjön meg arról, biztonságos takarítás.A rozsdamentes acél drót, pedig kezelni, nagyon masszív, strapabíró, a mindennapi használat során. ✔SZAKMAI derékszögű TERVEZÉS : az egyedülálló derékszögű kefét, könnyen tisztítható, a sarkok pedig oldalt.Tökéletes ötlet, takarítás, cumisüveg,sport üveg,üveg sört,bort, reteszek,hosszú poharakat,vákuum, bögre,utazási üveg sört, sört,mira üveg,vázák, vagy a kávéfőző. ✔" L " ALAKÚ ÜVEG ECSETTEL : A tartós, rozsdamentes acél üveg víz tisztító nagy flexional munka, teljesítmény, hogy hagyom, hogy soha nem bosszant nehéz tisztítani. "L" alakú kefét könnyen eléri, hogy egy mély, tiszta belső üveg, élvezze a háztartás feladatai. ✔KÖNNYŰ LÓGNI : egyszerűen áruház az üveg tisztító kefe, anélkül, hogy több hely a kötelet az alján.Nagyon kényelmes a napi konyha használja.Fogantyú beépített mellbimbó tisztább.Ez nagy bejutni a szűk helyeket, de ideális üveg mellbimbók, cumisüveget, vagy mellszívó részre. ✔100% , HOGY ELÉGEDETT : mindenképpen Meg kell iránti bizalom a hosszú kezelni üveg ecsettel kapott.Kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal a válasz, ha bármilyen kérdésed van a minőségi Baba Üveg Ecsettel.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában